top of page
DSC_4582.jpg

Proeverijen

Dat er over smaak niet valt te twisten weten we allemaal. ‘Lekker’ is persoonlijk. Waar de één houdt van fruitig en jong drinkt de ander liever een vol en krachtig glas.

Bij Alpenwijn laten we u graag uw eigen smaak ontdekken. Niet door u 10 verschillende flessen te verkopen, maar door u mee te nemen op een tour langs een rijke keuze aan smaken en de magie van de Alpen.

Tijdens onze wijn- en likeurproeverijen bieden wij u een uiteenlopende selectie van Oostenrijkse wijnen en/of likeuren aan.

 

Samen genieten

Verrast u graag uw vrienden of collega’s met een bijzondere beleving? Dan is een proeverij van Alpenwijn dé perfecte verwennerij.

Wij nodigen u hiervoor van harte uit in onze winkel. Liever een smaakvolle avond bij u thuis of op de zaak? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen met veel plezier bij u langs met een rijk palet aan unieke topwijnen en likeuren.

  • Geniet 2 uur lang van een geheel verzorgde avond

  • Binnen of buiten

  • Voor gezelschappen van 4 tot 12 personen

 

Het Alpenwijn Arrangement

Écht een keer lekker uitpakken? Boek dan ons Alpenwijn Arrangement. Naast kostelijke likeuren en wijnen serveren wij onder meer verschillende kazen, brood, ‘Tiroler Speck’ en andere verrassende lekkernijen.

Terwijl u ontspannen geniet van alle verfijnde smaken, vertellen wij u over herkomst, de beste wijn-spijs-combinaties en allerhande interessante wetenswaardigheden.

We besluiten het samenzijn tenslotte met een fraai digestief.

 

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen geheel vrijblijvend contact met ons op.

20210820_203235.jpg
IMG_0653.JPG
DSC_4582.jpg
bottom of page